Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - groen

3994709
4.00
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Kruik Checker met hoes - 1,9 liter - Roze Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - blauw Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - groen
Verkoop door Blokker
Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - groen
4.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Kruik Checker met hoes is een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en warmte tijdens koude nachten. Met een royale inhoud van 1,9 liter, biedt deze kruik voldoende warmte om u te verwarmen en te ontspannen. De groene hoes voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan dit functionele product.

De Kruik Checker met hoes is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam rubber dat bestand is tegen warmte en slijtage. Het zorgt voor een veilige en lekvrije ervaring, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. De bijgeleverde groene hoes is niet alleen zacht en comfortabel, maar ook afneembaar en wasbaar, waardoor het onderhoud eenvoudig is.

Of u nu last heeft van koude voeten, pijnlijke spieren of gewoon behoefte heeft aan wat extra warmte, de Kruik Checker met hoes is de perfecte metgezel. Het biedt snel en effectief warmtecomfort en is een ideale aanvulling op uw nachtrust. Met zijn aantrekkelijke design en hoogwaardige materialen is deze kruik met hoes een prachtig en functioneel product dat u niet wilt missen.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0013712
  • EAN: 8718827342433
  • Kleur: Groen

Beoordelingen

Gesponsorde producten