Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - blauw

3994711
4.00

Kies je kleur:

Kruik Checker met hoes - 1,9 liter - Roze Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - blauw Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - groen
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Kruik Checker met hoes - 1,9l liter - blauw
4.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Kruik Checker met hoes is een onmisbaar product voor iedereen die op zoek is naar warmte en comfort tijdens koude nachten. Met een royale capaciteit van 1,9 liter biedt deze kruik voldoende warmte om u te verwarmen en te ontspannen. De blauwe hoes voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan dit functionele product.

De Kruik Checker met hoes is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam rubber dat bestand is tegen warmte en slijtage. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en lekvrije ervaring, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. De bijgeleverde blauwe hoes is niet alleen zacht en comfortabel, maar ook afneembaar en wasbaar, waardoor het onderhoud eenvoudig is.

Of u nu last heeft van koude voeten, pijnlijke spieren of gewoon behoefte heeft aan wat extra warmte, de Kruik Checker met hoes is de perfecte metgezel. Het biedt snel en effectief warmtecomfort en is een ideale aanvulling op uw nachtrust. Met zijn aantrekkelijke design en hoogwaardige materialen is deze kruik met blauwe hoes een prachtig en functioneel product dat u niet wilt missen.



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0013714
  • EAN: 8718827342402
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten