Richardson Sheffield KYU - 5-delige messenset inclusief messenblok

4568978
129.99
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Richardson Sheffield KYU - 3-delige messenset Richardson Sheffield KYU - 5-delige messenset inclusief messenblok Richardson Sheffield Kyu Hakmes - 15cm/2.5mm - Vaatwasserbestendig Richardson Sheffield Kyu Hakmes 15cm/3.5mm - Vaatwasserbestendig
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Amefa
3,4 Sterren
Richardson Sheffield KYU - 5-delige messenset inclusief messenblok
129.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kyu – Richardson Sheffield – 5 delig messenblok

 

Het merk Richardson Sheffield staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. De ontwerpen van het merk zijn origineel en onmisbaar in de hedendaagse keuken.

 

Kyu

De Kyu messen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse vormgeving, echter in een moderne uitvoering. De messen hebben vloeiende lijnen welke verwijzen naar de traditionele Japanse bogen, met een gracieuze, maar krachtige vorm van het mes.


Lemmet:

Het lemmet is gemaakt van Chrome Molydenum Vanadium roestvrij messenstaal met een hoog koolstof gehalte. Dit zorgt voor een zeer hard lemmet welke ook nog eens beter bestand is tegen vlekvorming en is zeer corrosiebestendig. Het lemmet loopt vanaf de rug van het mes taps toe naar het snijvlak, wat zorgt voor meer precisie en grotere stabiliteit.

 

Heft:

Het heft is luxe vormgegeven waarbij het lemmet overloopt in het heft. Het ligt door de licht gebogen vorm comfortabel en veilig in de hand. Samen met de eigenschappen van het lemmet zorgt dit alles voor een keukenmes waarmee het zeer plezierig werken is.

Samenstelling 5-delig messenblok Kyu

·         Schilmesje

Ideaal voor het schillen en snijden van fruit en zachte groenten

Lemmet: 9 cm  

 

·         Huishoudmes

Een zeer veelzijdig mes voor het portioneren van vlees en groenten.

Lemmet: 12 cm  

 

·         Santuko mes

Een Japans type mes waar u zeer precies mee kunt werken en uw vlees of groenten flinterdun mee kunt snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken, wat de accuratesse ten goede komt.

Lemmet: 17,5 cm  

 

·         Vleesmes

Perfect voor het snijwerk en in plakken snijden van grotere stukken vlees, groter fruit en groenten en gevogelte.

Lemmet: 20 cm  

 

·         Broodmes

Met het gegolfde lemmet snijdt u moeiteloos door de korst van het brood en snijdt u mooie plakken af, zonder het brood te scheuren.

Lemmet: 20 cm  

 

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij Richardson Sheffield hoog in het vaandel. Onze producten zijn gemaakt van chroom molybdeen vanadium roestvrij messenstaal met een hoog koolstof gehalte waardoor ze een hoge weerstand tegen corrosie (weerstand tegen roest) hebben, wat de producten ook geschikt maakt voor de vaatwasser. Voor onderhoudsinstructies zie de verpakking of de website van Amefa.
De producten van Richardson Sheffield staan garant voor jarenlang plezier.

 

Amefa BV
Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek, keukenmessen en aanverwante tafel en keukenbenodigdheden. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Couzon en Medard de Noblat. Het hoofdkantoor van Amefa is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

 

Genieten van lekker eten doe je met Amefa bestek! Amefa is er voor elke dag én de bijzondere momenten. Met aandacht voor detail en in lijn met de laatste trends biedt Amefa bij Blokker een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten voor elk budget. Of het nu gaat om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue, er is een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt al sinds 1931 alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Productspecificaties

  • Merk: Richardson Sheffield
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5013314714308
  • Inclusief messen: Ja
  • Staalkwaliteit: 18/0
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Chroomstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten