Terug naar klantenservice overzicht
Status van je online bestelling

Wil je weten wanneer je bestelling geleverd wordt? Dat kan, zodra jouw bestelling is overgedragen aan PostNL, ontvang je een track&tracecode per e-mail. Hiermee kun je heel gemakkelijk zelf je pakket volgen.

Tijdens het eerste bezorgmoment niet thuis? Geen zorgen, PostNL komt een gratis een tweede keer langs!Heb je een niet thuis-bericht ontvangen van PostNL? Dan zullen zij je bestelling gratis voor de tweede keer bezorgen. Je kunt eventueel voor de tweede bezorgpoging zelf een afspraak inplannen bij PostNL. PostNL levert indien je niet thuis bent eventueel ook bij de buren.

Heb je voor een bezorgdatum kunnen kiezen?Dan wordt je bestelling niet met de normale pakketdienst van PostNL geleverd maar door de bezorgdienst Extra@Home. Het gaat hierbij om pakketten die groter zijn dan 175x78x55 cm of zwaarder zijn dan 30 kilo. Je ontvangt de ochtend van de levering per e-mail het tijdvak van levering. Een half uur voor de levering ontvang je een sms met het verwachtte tijdsstip van levering.Zijn de bezorgers niet langsgekomen zoals afgesproken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.